Penjagaan Lengan Penting Untuk Pitchers

lengan

Penjagaan lengan yang betul sememangnya merupakan salah satu tanggungjawab terpenting seorang pengurus besbol remaja. Adalah sangat mustahak bagi pengurus untuk mempunyai rancangan yang berkaitan dengan jumlah bola dan kesihatan lengan terutama pada peringkat awal musim besbol.

Sejauh had padang dan penjagaan lengan, izinkan saya memberitahu anda bahawa bukan jumlah inning  download malaysia mega888 on here !! yang sesuai dengan kesihatan lengan yang ketara. Sebaliknya, jumlah nada yang dilemparkan paling penting!

Perlu dipastikan bahawa nada dihitung setiap saat. Pengurus diwajibkan untuk menjaga batasan ketat, baik setiap hari dan seminggu.

Terdapat garis panduan tertentu yang ditetapkan untuk membantu memantau tahap lemparan atlet. Oleh itu, perlu menumpukan perhatian pada beberapa kendi dan kekuatan lengan mereka. Ini akan membantu mengagihkan beban nada.

Topik lain yang menuntut perhatian ialah ‘sakit lengan’. Sebenarnya aspek yang paling mengecewakan dalam menguruskan pasukan besbol!

Sakit lengan, tidak seperti yang dicadangkan oleh istilah ini, sama sekali tidak serius dari segi perubatan! Sebaliknya, lengan yang sakit merujuk pada lengan muda yang mulai berbentuk dan seperti otot lain di dalam badan, mesti dikerjakan menjadi bentuk yang diinginkan pada awal musim besbol.

Untuk memastikan bahawa lengan mempunyai masa yang cukup untuk membina kekuatan dan daya tahan, rancangan mesti disusun. Pelan ini harus bebas dari usia, saiz atau kemampuan atletik.

Jauh sebelum permainan pertama musim ini, pengurus harus siap dengan jadwal untuk “meningkatkan” tahap penghitungan nada atlet. Skala peningkatan harus digunakan untuk membawa kekuatan lengan dari “tidak berbentuk” ke “siap permainan” selama ini.

Pastikan bahawa atlet dengan selamat bersedia untuk melemparkan sekitar 50 – 55 padang menjelang minggu kedua atau ketiga pertandingan.

Dengan cara ini, dengan rancangan yang ada, lengan kendi dapat bertambah kuat dari hari ke hari dan tidak akan pernah menunjukkan tanda-tanda melambatkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *